Rutiner

Skye har krånglat med sömnen riktigt länge nu, alltså i många många månader. Men inatt av alla nätter vaknade han bara en enda gång!! Ett mirakel. Och ännu ett mirakel var att ikväll så somnade båda två prick 19:00, och då var det verkligen på minuten samtidigt! Äntligen är semestern över och vi är tillbaka med lite rutiner :) 

Idag har vi alltså ägnat oss åt att återuppta rutiner. Som att borsta tänderna, äta måltider, sluta med godis, träna, sova, och gunga.. Typ. 

Dags att putsa fönstren ser jag nu
Bäst av allt är att vi har blivit med en fläkt till gymet. Så välbehövd! Äntligen kan jag få till den härliga Carola-känslan samtidigt som jag lyfter tungt.  

Jag har bruna linser ibland, om någon undrar men inte riktigt kan förstå vad som är fel


Eftersom vi saknar Peter så mycket så har han fått hängas upp tillsammans med mig och Vince i Vince rum. Kaninlampan fick flytta från ena barnrummet till andra. Och Idag har jag påbörjat ett projekt i form av att göra en fjäderlampa till Vince rum. Han har så högt i tak så jag har beställt en riktigt stor rislampa. Hela 90cm i diameter är den. Vet inte riktigt om jag förstått vad jag har gett mig in på hehe. Ingen aning om hur många fjädrar det kommer att gå åt, men höftade till med 3300 st. Så många har jag beställt och hoppas det kommer passa perfekt! Hoppas bara sakerna kommer hem snart så man kan sätta igång med evighetsprojektet.