Sjuk :(

Jag blev dålig redan i måndags på jobbet. Nu har det  bara blivit värre för varje dag.. Men jag orkar inte bara sitta hemma för jag klättrar snart på väggarna här.
 
Min kusin Carro är i Sverige på besök denna vecka! Hon bor annars i London där hon pluggar, och egentligen bor hon inte där heller, utan i Spanien. Jag tog en Alvedon och åkte in till stan och träffade henne för en fika i tisdags. Och vem träffar man inte på fiket om inte fikarmästaren själv, Mattias "Ludde" Lundin!
 
 
Igår blev det en till kusin-dejt, denna gång var det Jespers tur. Vi pluggade pilotutbildningen tillsammans en gång i tiden. Nu så skulle vi se The Hives på Cirkus, lite favorit i repris (det var ju just Jesper och jag som såg Hives på Grönan i September). En Alvedon innan jag åkte hemifrån, och det gjorde susen även denna dag!
 
 
Idag har jag storstädat hemma i lägenheten. Lika bra att passa på när man har feber och inte hade tänkt gå ut ändå. Lite vårblommor Tulpaner fick det bli till köksbordet! Snart är vintern äntligen slut.
 
 
Peter verkar ha det underbart i Sälen. Han skickar söta mms på hundar till mig, verkar vara ett nytt intresse han fått.