Trollhättan!

Idag var man igång igen, efter en mycket lugn helg. Och lugn då menar jag stressfri utan jobb med istället avkopplande med krogen och sånt =)

Känner att det är rehab för mig. Gå ut, träffa vänner och folk, ta max ett par öl så mår man ju bara bra helt enkelt!

Igår gick ju en av världens bästa film med världens bästa Leo på TV, Blood Diamond, och så var det ju Solsidan så klart. Men jag var besviken på avsnittet, hittills sämsta! Dessutom igår så fick jag ett litet provhål borrat i min vägg här hemma! Blev snyggt, väggen var knappt 10 cm tjock så snart står det nog en stor snygg öppning i den. Fick min fina guldspegel upphängd på väggen också. Nu ser det ut som jag har ett fönster till i rummet!

Till idag igen då. Jag började med att flyga till Nyköping, lasta på två kartonger och tog med dom till Trollhättan. 15 min paus där, och sedan hem till Bromma igen. Sen var det dags för lunch, några lugna timmar på kontoret och sen hem. Bra start på veckan! Och ännu bättre, efter det åkte jag till naprapaten som fick hjälpa mig med mina plågor i armar och rygg. Känns rätt bra nu! Ska till honom nästa vecka igen, sen ska jag sätta igång med träningen ordentligt igen! Simma, gymma, springa?!..

FYC006 är mitt namn...