Korsett

Godmorgon! Sitter som vanligt och dricker mitt morgonkaffe i köket och startar dagen lugnt.

Igår hoppade jag in extra på mitt gamla jobb Roslagsbanan, som konduktör. Det gick rätt ok, folk var trevliga och glada på väg ut en löningshelg. Inte för att jag kände suget av att göra detsamma, utan istället var jag glad över att få jobba och ta bilen hem ordentligt och gå och lägga mig klar i huvudet.

Igår träffade jag Åsa. Hon hade med sig en julklapp till mig från Viola Lahger. Jag har inte träffat henne sedan jul, så det blev en klapp nu i februari istället. Inte fel att få en julklapp nu, nästan så man hade glömt bort allt som har med julen att göra och fick sig en extra överraskning. 

Jag fick världens finaste korsett! En svart underbystkorsett av märket Revanche de la femme, modell nr: 410! Den är riktigt häftig. Jag kommer använda den mycket väl i vår som en accessoar över en blus eller topp. Här på bildena är den inte ihopsnörd än. Ska fixa det så jag kan använda den.  

Jag kommer låta Micke få ta lite fina bilder när jag har den på mig, så får ni se hur man kan använda den snyggt och matcha den med olika plagg.

Denna korsett och flera andra hittar ni HÄR


Ej ihopsnörd korsett                                               Insidan som är riktigt rejäl


Såhär ser den ut framifrån