En veckas sjuktid

Det har ju varit världens finaste helg med underbart vårväder fram tills idag. Lite oturligt nog har alla varit sjuka. Men samtidigt känns det helt ok med tanke på att barnen hållt sig så friska senaste året.

Igår var jag tvungen att gå till tandläkaren efter flera dagars hemsk smärta i inflammerat tandkött.. så barnen fick hälsa på hos min farmor under tiden. Efteråt gick vi ner till sjön och matade fåglarna.

 
Skye han älskar djur
Nonna bjöd på godaste glassen
 

God kväll på er!

Fick lite feeling och tänkte att nu jävlar ska jag skriva ett blogginlägg! Det var lixom inte igår man gjorde det. Vet inte vad som hänt med mig. Lite som när man skiter i att man äter onyttigt. Det börjar med semester, en räkmacka eller två. Sedan några pizzor..  och sedan bara håller det i sig. Och äter man otyttig känns det onödigt att träna. och Så blir det en ond spiral. Riktigt så illa är det inte att inte uppdatera här på bloggen. MEN faktum är att det på rikigt är tråkigt när man inte kan gå tillbaka i denna lilla "dagbok" och se alla fina foton (då menar jag såklart dom på våra barn) när man ibland får lite lust att kolla i arkivet. 

Så just nu ikväll, när jag hörde att Peter var tvungen att åka iväg på ett mord och alltså inte kommer hem sent ikväll, och barnen har somnat för natten så känns det som jag har några minuter över att spendera på denna sida..

Det har väl inte hänt överdrivet mycket. Men några saker värda att nämna är att jag har gjort min första antlantenflygning! Mycket spännande! Mitt nya jobb är överlag mycket spännande. Jag har redan fått besöka tre olika länder som jag aldrig tidigare varit till. Och jag trivs som fisken i vattnet, fast tvärt om typ ;)

 

Väskorna packade 

 
 
 
 
 

hotell 

 
 
 
 
 
 

Älskar vår utsikt från övervåningen. Alltid så fina soluppgångar och solnedgångar.

 

En rätt suddig och mörk bild på vårt tak ut från sovrummet, där vi hade tänkt oss en terrass

 

Gymmet har fått sig lite fler redskap sedan sist. Synd bara att man varit förkyld i snart en vecka och inte kunnat testa än. 

 

Tonat håret lite mörkare. 

 

Resultatet. Känns som att blont var lite bökigt att hålla ordning på. Krävde frisörbesök lite oftare än vad jag är van vid. Så tillbaka till mörkt känns bra!

 

Så var vi på barnkalas till Faye som fyllde tre år för ett par veckor sedan. 

 

Skye hade tydligen fotoat lite i förbifarten med ;)

 
 

en godmorgonkaffe, ibland behövs det en hel kanna. Det är när Skye har haft sina sämre nätter. Ska faktiskt ringa till doktorn imorgon så dom får kolla om han har fler allergier än just bara ägg. Känns som han sover extremt illa på nätterna.

 

En bild från långt tillbaka, kring fettisdagen. Ser ni lyckan i hans ögon?! Inte för att han gillar semlor, utan det måste vara för att han överraskade mig (som älskar semlor) en helt vanlig tisdag :) 

 

Ny fin matta till vardagsrummet. Det blev oroligt fint enligt mig själv! Från Bolia. 

 
 

Här får jag skjuts av hela min fina familj till Arlanda, på väg på jobb. 

 

Och så en bild från ikväll. Barnen får sig ett litet bad och blir välkammade i håren. 

 
 

Skye har fått ny frisyr. Jag och Peter har hackat oss fram Det börjar ta sig. Inte vår teknik, men Skye börjar att ge med sig. Snart kanske han kan gå med på att gå till frisören. 

 

Vinca har fått lite nya kläder. Han blev så lycklig så hann inte ta bort lapparna. 

 

Förkyld liten Skye

 
 
 
 
 

 Nej, tack och hej! God natt, jag ska uppdatera lite oftare i framtiden så slipper detta ta hundra år och bli en kilometer långt. 

Ledig och hemma med barnen i väntan på att Peter ska komma hem