Lite nöjen

Hade en fullspäckad förra helg minst sagt. Peter jobbade och var iväg till Mallorca. Min dag höll på i ett dygn typ :)


Först iväg med barnen till min kusins sons dop. Jake Baecklund. Sedan i den helt galna sommarvärmen så fortsatte firandet med grillning vid Vallentuna sjön. 

Efter det hade jag fixat barnvakt för resten av kvällen. Så barnen följde med mina föräldrar hem medan jag tog en snabb sväng förbi hem och bytte om inför först inflyttningsfest i Finnboda, och sedan efter det Azras 30-årsfest på Nosh and Chow. Supertrevligt hela dagen och kvällen. Efteråt gick vi vidare till Berns tills solen gick upp. Inte riktigt vad man är van vid nu för tiden hehe.  

Blandad kompot

Jag ligger så fruktansvärt efter i att uppdatera med foton här så det blir en blandad kompot från diverse olika Salerno gjort senaste tiden.

 
Barnen har varit på kalas ute i Brottby. Dinosaurie-tema, världens snyggaste hembakade tårta! 
 
 
 
 

Sedan har vi introducerat golfen för ungarna. Succé! 

 
Träningen måste jag komma ikapp med. Var riktigt dålig förra vecka då jag inte tränade en enda dag. Nu har jag haft ett bra flow senaste fyra dagarna och tränat varje dag. Eftersom att halva sommaren snart är över så är det på tiden att vara i beach 2017-form.. 
 
 
 

Här är lite foton från sommarpicknicken dom hade på förskolan. Peter var iväg på jobb,så det var jag och två övertaggade barn.

 

Så lite gott och blandat ;)

 
Vince på väg till förskolan i torsdags när dom skulle ut på sommarutflykt.
Så här trött var han efteråt. Däckade i soffan klockan 18:15 hehe
 

Gröna Lund

I onsdags när både jag och Peter var lediga tog vi barnen med till Gröna Lund. Som dom älskade det! Vince har tjatat hela våren på att få åka dit. Vi har sagt att det inte öppnar förrän det är sommar. Och så undrar han när sommaren är. Vi har vid något tillfälle sagt att det är sommar när hela gräsmattan är grön. Så inte förrän igår fick vi ordning på vår gräsmatta efter vintern :)


Här är lite foton

Trött kille på väg hem