Ett nytt projekt

Jag ska fixa en stenrabatt brevid huset och vår uppfart. Är i full gång! Varit och kollat på massor av stenar och plattor och grävt klart hela diket ikväll.

Skye hänger med överallt som ett litet plåster 

Vince testar en till spännande leksak som han ärvt av kusinerna. 

Fått en resväska

Vince har fått en egen liten resväska med spindelmannen på av sin farmor och farfar. Den har han redan packat ned sina spindelmannenkläder i hehe. Så nu kan vi äntligen åka på semester i sommar :)
En sjuk helg

Varit fullt upp med det mesta dom sist dagarna. Vi har fått gräsmatta, köpt robotgräsklippare och bestämt oss för att köpa en thuja-häck. Och vi har faktiskt redan beställt den. Så det blev lite panik. Peter hyrde en grävare i fredags och har slitit som ett djur med att få till det. Jag testade att köra lite med, helt galet svårt! Är väldigt imponerad över att han lyckades få till tagen riktigt snyggt tillslut! Dessvärre var det ju inte toppenbra väder, så Peter som redan från början var smått förkyld har nu fått näst intill en lunginflammation! Men nu är vi hur som helst förberedda på häcken. Vi vet inte när den kommer riktigt än, bara att det max kommer vara två veckor från nu.


Mamma fick assistera barnvakt medan jag och Peter stod för grävningen.
Vince har fått ärva en Hulken-dräkt av kusinerna :) 

Vår fina gräsmatta!