Dödstrött

Godnatt!!Lediga tillsammans

Idag fick Vince vara hemma från förskolan och umgås med oss istället. Vi tog en rejäl sovmorgon, inte riktigt ställt tillbaka dygnet efter besöket på akuten i helgen hehe. 


Min arbetsplats har blivit BRA (Braathens Regional Airlines) idag med dess alla färger som ni kan se! Hejdå säger vi till Malmö Aviation och sverigeflyg.  

Sedan har vi åkt ut till Tobbe, Anna och barnen och grillar korv idag! Sypermysigt i vårvädret. Kollade ut genom fönstret och fick syn på en fotograf som hängde i buskarna.

Vi passade också på att köra förbi några goda vänners hus som är under uppbyggnad. Fantastiskt fint! 

Idag har vi äntligen kunnat tvätta allt efter helgens magsjuka. Förhoppningsvis tvättar vi nästa gång i vår egen tvättmaskin i huset. 

Lördagskväll på barnakuten

Igår åkte jag in ned Skye efter ett samtal med vårdguiden som hade hört honom andas i bakgrunden och sa att vi borde åka in direkt. Ett par timmar trodde jag att det max skulle ta. Vi checkade in på barnakuten vid SÖS kl 16. Och inte förrän kl 02, alltså tio timmar senare var vi på väg hem. Som tur är har man ju extremt väluppfostrade barn som går att muta med både ipads och godis. Därför gick det riktgt bra att sitta med dom där själv :) det tråkiga var väl att det inte fanns någon riktig mat i närheten. Så vi åt alltså nappar och kexchoklad till middag. När vi skulle åka hem såg Vince sjukare ut än vad Skye gjorde som vi sökte hjälp för... Inte en sekunds sömn på typ 19 timmar. Likblek och två blodsprängda små ögon som gick i kors.. ;)


Fick vatten genom sprutan för att piggna till sig lite.
Utsikt över BB-hotellet där vi bodde för exakt 6 månader sedan när Skye föddes.

På tio timmar hade vi kunnat flyga till Thailand! Hehe LördagsmiddagenVince stod för serveringen


Skye fick tillslut dom torkade frukterna..Skye och jag var tillbaka på akuten imorse kl 09 för ett återbesök. Han mår bra trots en jobbig förkylning. Igår fick han inhalera lite koksalt och ta febernedsättande. 

Yrvaken

Och idag firar han hela 6 månader vårt lilla hjärta :) grattis Skye!!

Idag är man heeeelt slutkörd. Känner mig bakis av att jag fått så kite sömn senaste tre dygnen. Men vi har trots allt tagit oss runt till söder och åkt båt hem via Hammarby sjöstad. Ikväll blir det pizza och godis.