Födelsedagskalas för två

I lördags kom svärmor Monica hem till oss tillsammans med lilla kusin Faye. Det blev en heldag här, med ett besök till Täby centrum med.

Dom sov över hos oss, för dagen efter hade vi ett litet barnkalas för att fira Skye som fyllde 1 år samma dag, och Vince som fyllde 3 år förra lördagen.

Monica hade bakat otroligt mycket kakor och bullar som vanligt, och jag drog ihop två gräddtårtor på förmiddagen.

Det var en härlig avslutning på Skyes första år. Nu har allvaret börjat. Han har nämligen skolats in på förskola (samma som Vince går på fast småbarnsavdelningen). Det blir en mjukstart för honom imorgon. Så får vi se hur han klarar av en halvdag utan att jag är med honom. Hittills har det gått riktigt bra. I förrgår var det första natten i hela hans lilla liv som han sov en hel natt utan att vakna en enda gång! Så skönt.

Ensamma hemma

Första dagen på förskolan för Skye är avklarad. Gick väldigt bra tycker jag. Imorgon fortsätter det hela.

Dom somnade redan 19:30 idag, så själv har man städat och tvättat ikväll medan man inväntar Peter som är iväg på middag med kollegor.

Vinkar godnatt

Med båten runt Djurgprden

Igår åkte vi till barnens kusin Faye och hälsade på. Där fanns även mina svärföräldrar på plats.

Vi fick en tur med Jimmys nya båt från Hammarby sjöstad och runt Djurgprden, med ett glasstopp längst kanalen. Det var ju hur fint väder som helst. Gassande sol och kvavt. Riktigt uppskattar utav samtliga utom Skye som hade feber pga vaccinationen han fick i torsdags.

Idag inväntar vi Monica och Faye som ska komma hit och bo hos oss i ett dygn :)