Grattis lilla 8-månaders-Skye

I förrgår glömdes han nästan bort, men han fyllde hur dom helst hela 8 månader! Förskola

Här hemma har det varit förskola idag! Vince, Skye, Faye och så kom kusinen Neo hit imorse med. Dom har haft jättekul ihop. Kändes som förskola här hemma. 

Thomas och Monica, förskolepedagogerna med sina barnvagnar 


Tur att man har två syskonvagnar hemma :) 

På eftermiddagen åkte hälften hem. Och så fick Vince följa med farmor och farfar till Karlskoga över helgen. Själv blev man kvar med Skye, och Peter har ju rest iväg han med så det är väldigt tyst här hemma. 

På eftermiddagen åkte jag, mamma, Miranda, Skye och min farmor till Sollentuna för en födelsedagsfika och lite shopping. Farmor fyllde nämligen år idag!


Hittade lite fina saker på Hm home. Ett par krukor i mässing till gästrummet, och så en förvaringssäck till Vince rum med. Skye passar på att leka med saker han absolut inte skulle få leka med i Vince rum och Vince hade varit hemma. Stora bilgaraget är heligt..

Skye, ute på djupt vatten


Nya krukor

Tre barn hemma idag

Imorse kom lilla kusinen faye hem till oss. Vi hade inte riktigt vaknat då, tydligen var det sovmorgon hemma hos oss till vår stora förvåning. 

Synd att vädret varit sådär, både spöregn och snöstorm hehe. Men barnen ville till lekparken, så medan Peter var till Ikea så passade jag på att roa dom små liven. 

Sedan har mina svärföräldrar kommit till oss från Karlskoga. Dom stannar över natten. Imorgon tar dom med sig Vince hem över helgen. Lite avlastning medan Peter blir iväg på jobb i några dagar. 

Idag har vi fått upp lampor i korridoren på övervåningen, köpt en byrå till matsalen, och köpt en matta att ha under matbordet. Så har gästrummet fått mörkläggningsgardiner med. Nu saknas det bara gardiner till vårt eget sovrum :) 
Hade väldigt mycket hjälp med Skye idag. Här klär Faye på honom ytterkläderna