Karlskoga och Sälen över påsk!

I onsdags åkte jag och Peter till Karlskoga och hälsade på hans föräldrar en sväng, sov över en natt och fortsatte sedan vidare mot Sälen där vi firade påsk med vänner. Det har varit helt fantastiskt väder, och vi har spenderat dagarna ute till fjälls på snöskoter och skidor. Kom hem för en timme sedan. Har satt igång med stortvätt här hemma eftersom vi åker till New York på torsdag morgon och kläderna har tagit slut!
 
Här kommer massor av bilder från vår lilla resa!
 

 
 
 
 
 

Proficiency check!

Hej! Igår flög jag PA28, det "lilla flygplanet" och det var snart två år sen sedan sist! Snöigt och blåsigt var det med! Men kul, gjorde en PC på Kjula i Eskilstuna. Nu får jag flyga småplan i två år till :)
 
 
Efter det hem till Stockholm och fyndade skidkläder ifrån Cross. 500 kr per del, kanonpris det!

godnatt

Jag kan inte ha sovit mer än två timmar inatt, trots att jag gick och la mig kl 21! Kunde verkligen inte somna.. Och så gick jag upp kl 04:45 i vanlig ordning. Kollade i kalendern och inser att jag faktiskt jobbat senaste fyra helgerna på mina olika arbeten. Inte konstigt att tiden går så fort och man inte hinner få någonting gjort!Men det gör inte så mycket. Det är så kallt ändå, så jag längtar bara till vår NYC resa i början av april!!
 
Idag gick jag hur som helst på utbildning på jobbet. Går dubbelt  med handledare och ska avancera ifrån Crew Office till OP. Riktigt kul! Kräver dock mycket utav mina krafter, så när jag väl kom hem hem idag kl 15 så drog jag i mig lite pizzarester och sov middag! Underbart förrutom att jag inte riktigt vaknat efter den sömnen så jag funderar faktiskt på att lägga mig alldeles strax. Jag ska ju trots allt upp tidigt imorn med så det skulle vara underbart med 10 timmars sömn. Peter är dessutom borta inatt. Han har fått den stora äran att vara bestman på våra vänners bröllop i sommar, och har därför anordnat en svensexa till sjöss just denna helg.
 
Natti natti
Nattbuss till soluppgången imorse
 
Iskall promenad runt sjöstan