Proppmätt!

Oj vilken dag. Sov otroligt dåligt inatt, blev aldrig någon djup sömn. Men dagen började med en latte i stan med Peter och Ludde. Det gjorde att jag fick en riktigt darrig start! Sedan lunchade vi med Sandberg på Vapiano, blev en stor och saftig sallad för min del. Vi tog en liten shoppingsväng också när vi ändå var inne i stan. Ett par strumpbyxor och massor av smink till mig. Peter fick en tröja.
 
Sen hem, till gymet och körde ett benpass. Efter det blev jag ännu mer darrig! Duschen och sedan iväg till Grekisk restaurang med Peters söta bror Tobbe och fru Anna. Så trevligt! Nu är jag så himla mätt! Ont i magen.
 
Nej, nu ska jag hitta en riktigt bra film att se på ikväll!
 

städdag

Så nu har jag handlat diskmedel hit hem också. Och när jag hamnade i städhörnan innen på Coop fick jag ett stort städsug, och handlade på mig kökssvampar och flera miljoner liter universalrengöring så nu ska jag dra igång ett storstäd!
 
Måste bara visa dom här fina julklapparna jag hade fått ifrån Roslagståg som varit min arbetsgivare på Roslagsbanan sedan jag började sommarjobba som tidningsplockare 2003, och sen blev konduktör 2006 fram tills nu den 7 januari då Arriva tog över.
 
Fick ett par jättefina ljusstakar som får stå på hedersplatsen i vardagsrummet, tidigare var det "glashästen" och "Kaos i rymden" som stod där (Peter är inte så förtjust i prydnadssaker, men ljusstakarna går riktigt bra!).
 
 
Fick också en liten bok, och där fanns till och med jag med på ett foto, där jag var lite yngre, lite ljushårigare, och framför allt: lite rundare i ansiktet!
 
 
Och så med tanke på att det snart är vår så har jag köpt en vårjacka på Åhlens, en Pepe Jeans, och den går att vända ut och in. Det blev alltså två st jackor till priset av en. Det tycker jag är bra! 
 
 

Lunch i sjöstan

God morgon!! Äntligen har jag vaknat. Jag tänkte ge mig ut här hemma i sjöstan för en lunch nu!