Lägenheten är såld!

Ja då flyttar vi vidare snart! Vår vackra underbara lägenhet är såld efter gårdagens visning, och utflytt sker i mitten av juni. Vi får se vart vi hamnar här näst!
 

Sooool på balkongen!

Vilken dag! Helt ledig från jobbet, men ändå så mycket att jobba med här hemma! Vi ska visa vår lägenhet på söndag, men idag skulle några sällskap kolla på den som inte kunde till helgen. Så jag har haft massor att städa. Och nu när det är över så bara sjönk jag ihop här hemma. Det tog verkligen hela dagen!
 
Har varit ute på balkongen, riktigt mysigt och det börjar kännas som vår nu. Synd bara att glasrutorna håller på att blåsa bort för det är stormvindar, ja nästan orkan!
 
Igår tog jag tag i nåt riktigt jobbigt, jag putsade alla glasrutor! Vår balkong är inglasad så det är masssor av rutor. Tog drygt två timmar ute i kylan.. Och vad har jag lärt mig av det här då?! Jo, det var första och sista gången jag putsade fönster, det såg bättre ut innan än efter.
 
 
 
 

Fotoväggen, ett minne blott..

Så tråkigt! Två kvällar, massa ork, ett otroligt tålamot och en hårfön var vad som krävdes av mig för att få bort våran fina fotovägg ifrån väggen här hemma utan att få med halva tapetern... Snyft! Den var så fin! Men tyvärrr var den tvungen att åka ner, får sätta upp en ny snart igen hoppas jag! Om det blir någon flytt.