Destination Nynäshamn

Då var dagens flygövningar avslutade! Sitter och väntar på att få stiga ombord på gotlandsfärjan över till fastlandet.

Dagen började i Umeå. Jag och Kalle startade kl 10:00 mot Bromma. Vi hade världens motvind, och dessutom byggde det på is. Vi flög i moln typ hela vägen, och på Bromma störtregnade det. Vi lastade på våra passagerare och fortsatte direkt till Visby. I Visby var det ännu värre väder. Men ner kom vi! Nu ska jag åka båten kl 16, sen blir det att åka pendeltåg hem till lägenheten från Nynäshamn.

Imorgon bitti kommer Peter hem, så jag bara måste vara hemma då!!

 Väntan i Pori

Vi hick upp 04:00 imorse på Västergårdens vandrarhem i Umeå. Checkade in igår, hade fått ett litet sött kuvert med informationsblad och nyckel.

Nu sitter jag och Calle på Pori flygplats och väntar på att lunchen ska öppna. Vi har redan hunnit lämna passagerare i Jyväskylä. Nu inväntas passagerare som ska flygas till Skellefteå ikväll. Har vi tur hinner vi hem till Bromma innan det stänger. Annars blir det en till natt i Norrland.

Mot skogen!

Alltså Norrland, vackra Umeå!
Blir taxiflyg för hela slanten imorgon, Finland och grejer. Herre Gud vad kul

Sitter på "Big Boy", ett hamburgehak i utkanten av Umeå och myser med en latte. Cateringen och driftfärdplanerna för imorgon är laddat och klart! Om en timme landar min kapten som jag ska hämta upp på flygplatsen. Sen blir det hotellet för min del :) behöver sova ut lite känner jag. Imorgon lyfter vi kl 06:00 mot grannarna i öst.