Tisdag!

Idag, tisdag. inte många dagar kvar till flytten! Jag håller på att byta bank, och packar. En flyttkartong gick åt till endast mina parfymer.. aja vi får se hur detta slutar. Ska uppdatera med lite foton, kanske senare idag!

Foton!

Sådär, nu är äntligen inlägget klart! Igår var det en heldag i Estland, EEKE Kuressaare en flygplats på ön Ösel. Calle och jag åkte in till staden, kollade runt lite och åt lunch och fikade. Vädret var skit men trevligt var det ändå. Vad jag vet har jag nog aldrig tidigare varit i Estland :)

Lite foton!
Mums!


Promenad i områdetMisär..


Regn, regn, regn


1 timme tog det att flyga ditHär är lite från förra veckan också!

 Jag och Calle en heldag i Mariehamn, Åland. Mycket trevligare väder och därför blev det en mycket längre promenad den dagen.  

VIKTIGT!!

Ja, faktiskt viktigast av allt, jag har köpt en lägenhet! Kontraktet är skrivet för ett par veckor sedan, nu väntar jag bara på inflytten 8 oktober!! Den bara "dök upp" när jag som minst anade det. Den är den perfekta lägenheten för mig, helt klart. Jag kommer fixa med den rätt så mycket, och det hade jag tänkt dokumentera här på min blogg så hoppas att ni gillar byggbloggar :)


skit

inget funkar utan en egen fungerande dator. Jag håller på med VÄRSTA inlägget, men så knasar sig allt.. Suck!

Jag kan inte hålla upp ögonlocken nåt mer. Mitt fina inlägg kommer upp imorn och jag behöver sova nu..