Fest

I fredags bjöd jag och Micke på lite middag. Typ en inflyttningsfest, men inte planerad. Trodde först att det skulle komma två, men vi blev lite fler. En rolig överraskning. Vi avslutade det hela med en sväng till Garbos här i Sumpan. För oss var det första gången, nära och bra. Helt ok! På väg hem så gjorde jag och Micke sällskap med en kille som var på väg till polaren, nyinflyttad i trapphuset brevid mig. Så vi fick haka på och körde efterfest till kl 6. Ayia Napa känsla över det hela :)

Här är lite foton som någon lyckades ta uder middagen och kvällen i lägenheten:


Övernattning på Jumbo Hostel

Igår kväll blev det en hastig taxiflygning till Dala Airport från Bromma, fort skulle det gå! Jag och Calle gjorde som vi tidigare gjort närdet blivit sent och hastigt: checkat in på Jumbo hostel på Arlanda eftersom att Bromma redan stänger kl 22 på vardagar. Känns onödigt att åka taxi fram och tillbaka melan Arlanda och hem och förlora viktiga sömnminuter när man ska upp och flyga dagen efter. Idag har vi varit ett par gånger till Visby.

 

Efter jobbet åkte jag hem igen till kära lägenheten, helt sjukt hur mycket man kunde sakna den bara efter en natt :) Idag fick jag finbesök när vännen Carro kom förbi. Jag hade lyxat till det lite och bjöd på frasiga pannkakor med sylt och grädde. Mums mums!

 

Nu sitter jag här i sängen och knappar på Mickes dator, betalar lite räkningar och kollar facebook. Micke har kommit hem från jobbet, käkat lite rester av pannkakorna och testar fota med hans nya stativ. Så ser vår varadag ut :)

 

Jumbo Hostel på Arlanda igår kväll


Det börjar ordna sig

Jag känner mig så hemma nu, har precis fått igång internet här hemma i MIN EGEN lägenhet i Sumpan! Änligen, som jag letade efter den rätte. Och ger man bara inte upp så löser sig allt, det funkar alltid för mig. Med lägenhet, och internet..

Jag har varit runt och flygit en hel del på sista tiden, det var ju jättelänge sedan som jag bloggade i normal takt eftersom datorn gick sönder och ja hade heller inget internet. Jag har fortfarande ingen fungerande dator men jag tjuvar lite på Mickes dator eftersom han tjuvar på min lägenhet. 

Imorgon ska jag vara ledig, Micke också. Väl planerat, då ska vi åka till barkarby haldesplats och leta saker. Jag hade det mesta redan innan flytten, och det som saknades fick man för några kronor på IKEA. Något som jag inte kollat på än är golv. Men imorgon ska jag ha ögonen öppna för det. Lönen har kommit och ett golv skulle sitta fint snart.

Jag har lite foton ja tagit från senaste veckorna, en salig blandning har ni här och resten får ni nog imorgon, orkar inte va uppe hela natten eftersom jag var lite väl hurtig nu när jag bokade tvättstugan imorgn kl 07.00 på min lediga dag :/
Man skulle kunna tro att jag bor på en soppstation.. Men det är faktiskt fint här :)
Lite flygfoton från flygningen till Skellefteå för ett tag sedan