Visionsbilden

Jag har satt igång de två första tvättmaskinerna, disken är igång, sängen är renbäddad och nu dricker jag mitt eftermiddagskaffe och skriver ett blogginlägg. Känns bra!

Kom att tänka på min lilla visionsbild som jag la upp här i våras, kommer ni ihåg?!


Jeansshorts klippte jag till mig av ett par skruttiga gamla levis jeans. Lägenhet köpte jag, och ett par rosa carrera-glajjor unnade jag mig också! Och det enda som saknas idag är en bil! Det sved i mitt hjärta idag faktiskt. Stod och väntade i 100 minusgrader på bussen i 25 minuter och ville bara dö. Snart kanske det är bilens tur att hamna i mina ägor...

Städdag

Ojoj vilken trött människa jag var imorse när jag skulle upp till jobbet! Jag kunde inte vakna. Helt slut. Kroppen funkade inte längre. Inte ens kaffet hjälpte mig. Tur att jag ska till Åbo imorgon, bo på hotell två nätter, käka god mat och flyga några vändor till Mariehamn :) Jag ser fram mot lite avkoppling nu!

Idag hur som helst ska jag tvätta! Jag ska städa hela lägenheten, köra en diskmaskin, gå ner till återvinningsstationen några vändor med gamla kartonger opch glas som bara legat och skräpat i köket under flera veckors tid. Det känns skönt att fixa allt det här nu innan jag åker iväg. Då är det rent och fint när jag kommer tillbaka på fredag kväll.

Hörs senare!

Nyinköpt

Nu somnar jag snart. Det är så otroligt ansträngande att gå runt på IKEA. Jag hade fixat en lista på det lilla jag skulle köpa, ändå tog det tre timmar att gå igenom det där huset.. Men det är inte dyrt iaf. Man kan plocka på sig mer än vad man orkar bära, och kostar inte mer än några hundralappar :)


Ett litet urval från dagens tillökning i hemmet:


Ställning till ena garderoben, lite krokar till hallen och en sylåda,


Nått bra att ha, stekskydd och en sil


Gryta och tårtspadar!