SL eller fejknaglar?

Idag har jag flygit runt igen! Vi var bla till Oskarshamn och Kalmar. Vädret var fint och
allt gick som på räls.Efter jobbet har jag suttit konstant och kollat lägenheter på internet. Jag får ont i huvudet av det!

Jag har också fixat mina naglar, och sparat ett flertal hundralappar! Folk gnäller på att ett SL-kort är dyrt, "det är ett rån" och "skit" men en exakt perfekt och likalånglängdpånaglarna-grej får kosta vad det kostar för det är viktigt, varje månad :D Jag undrar: Vem bryr sig egentligen??!  jag tror ingen än en själv faktiskt. Sen är det ganska kul att måla naglarna på egen hand!

 
Katastrof eller värt ett SL-kort?? :)

Åland, Arlanda, fika & 3 st visningar idag

Pust! Jag är helt slut i huvet. Dagen började med att jag var riktigt trött eftersom jag och Micke satt fastklistrade framför tv:n igår kväll då det sändes "Top Gun" på nån kanal. Riktigt kul att få se den gamla klassikern igen! :)

Och nästan som en top gun-pilot kände jag mig som idag när vi hade en flygning Bromma-Åland-Arlanda-Bromma, och sträckan Arlanda-Bromma avklarad på endast 8 minuter!!

     
                             Över nedstängda barkarby flygfällt på väg mot Åland

Efter vi nattat planet så sprang jag ut till bussen och tog mig ner till Sundbyberg. Där mötte jag upp min tidigare klasskamrat från flygteoriskolan Daniel. Han hade kommit på den briljanta idén att ses. Så vi satte oss på Blendas och mitt favvofik, och jag käkade världens godaste sallad med räkor och marinerad mangofrukt. Mums Mums!

Kul att träffa Daniel igen, och att höra att det går bra för honom med flyget! Han är ute och var kors och tvärs genom europa på Ryanair.

Efter fikat kom mamma och mötte upp oss med hennes bil. Så åkte vi den långa sträckan till området "Gamla Råsunda" i Solna för lägenhetsvisning nr 1. Jag blev nästan lite kär i första lägenheten. Superfin, fast lite väl liten tror jag. Och det var synd, men jag kommer kunna hitta nåt bättre!

Lägenhet nr 2 tog vi sedan, den låg i Abrahamsberg i Bromma och var riktigt sunkig. Såg inte alls ut som på bilderna på internet. Den var iof stor, men annars var det inte så mkt bra med den. 

Lägenhet nr 3 låg i Traneberg i Bromma. Mysigt område, nära till Alviks t-banestation och ja jag gillade det! Men lägenheten saknade balkong så i sånt fall får det bli en annan i samma område.  

     
                                          Lite papper och blad från visningarna idag               

                             

                                Nu ska jag somna, upp tidigt imorn för att flyga till Kalmar!

Ny vecka, nya lägenheter!

Hejsan! Jag har jobbat som ett djur i helgen! Hjälpt till lite på kära Roslagsbanan när kollegorna där blivit sjuka. Och det tackar jag för, lite extra klirr i kassan skadar ju inte när man snart är på väg att flytta. Lägenheterna väller in på Hemnet.se! Riktigt kul, svårt bara att väl komma iväg på någon visning. Imorgon tror jag att jag ska gå på dom första. Imorgon ska jag dessutom flyga en sväng till Mariehamn och Arlanda. Det ska bli kul! Hoppas det blir fint väder, det har jag hört att det ska bli iaf.