Gotland

Idag har jag varit en liten sväng som vanligt till Visby. Det var kallt, halvklart väder och rätt så trevligt! Jag fick flyga med en kapten som jag aldrig flygit taxi med förut men däremot skolat i Senecan med! Han bland andra lärde mig flyga tvåmotor och instrument, och han är grymt duktigt. Så lite extra kul att flyga idag alltså.


Jag tillsammans med en Piper PA34, Seneca, som jag skolade med. Och vårat taxiflyg som står i bakgrunden.

torsdagsbelöning

Idag har jag varit duktig som jobbat och uträttat massor med ärenden som jag verkligen behövt göra. Så, i belöning fick jag en otoligt god middag!! oxfilé, klyftpotatis, bearnaisesås och grönsallad. Till efterrätt: nygräddad semla, marabou daim och ett stort glas nymjölkad fet mjölk!


Blodig oxfilé, mums!!


Tjusig närbild!

Hallå

Hej hej! Nu har jag varit och lämnat blod. Det gick hur bra som helst, sjuksköterskorna i bussarna är alltid supertrevliga! Jag stressade inte, drack massor av festis och reste mig långsamt efteråt. Jag fick välja en trisslott som tack, tyvärr vann jag inte ett öre på den. Men det gör jag säkert nästa gång, nån måste ju vinna nån gång, eller hur?!


Nitlotten och nytt nitarmband från idag                    Blodbussen vid besöket förra gången i juli

Sen passade jag på att hämta utt mitt hm paket på ICA också när jag ändå var nere i Vallentuna. Nu börjar jag bli välkänd bland viss personal, "H&M-tjejen". Jag vet inte hur många gånger jag varit dit det här året och hämtat ut mina paket, och alla från hm. Men nu ska jag lägga av! Det kostar mig en förmögenhet, och inte blir jag lyckligare av det, eller?! hmm, får fundera på det.. Mycket är iaf skräp som jag säkert klarar mig utan.

Vilket snökaos det är ute förresten. Jag har sett många krockade och fast längst vägarna idag. Gäller att ta det lugnt ute i trafiken.
Nu ska jag göra plats åt mina nya saker i garderoben! Blev ett par skor, massor av underkläder, ett armband och en kimono. Jimmy Choo och Sonia Rykiel pour H&M. Rea på allt, så jättedyrt var det inte.