På väg snart..

Jag har sovit dåligt inatt, hade påsar under ögonen när jag vaknade. Kanske berodde det på att Micael snarkade brevid mig precis hela natten, eller så var det för att jag sov men tandblekningsskenor.. Aja gaddarna är shiny nu iaf, alltid nåt positivt :)

Jag ser annars ut som ett lik, även fast jag kletade in mig med brun-utan-sol igår. Jag måste nämligen åka osminkad till Hamburger börs nu på dagen, eftersom jag ska få sminket av proffs där. Inte så kul men det är nåt man får försöka leva med.

Jag hoppas och är rätt säker på att kvällen ikväll kommer bli megalyckad! Hoppas att ni mina läsare får en oförglömlig fantastisk nyårsafton! =) HörsNerverna :)

Åh nu börjar det kännas att det snart är nyår! Fan vad kul! Jag kommer vara så nervös innan jag gå ut i matsalen med bikini, fullt med människor som sitter och äter sin nyårsmiddag, haha.

Idag håller jag på att fixa mig lite fin, laddar och tar det lugnt på samma gång. Ska fixa mina naglar, man vet ju inte kan ju bli jättestressigt imorn när makeupartisterna och stylisterna ska fixa allt på alla modeller och så blir man bortglömd :/

Lyssnar på musikmixen som vi ska gå till. Ska ta fram ett par pumps snart och promenera fram och tillbaka i lägenheten också. Någon sit-up och armhävning skulle nog inte heller skada. Micke är på jobbet så jag har gott om utrymme nu.

Efter visningen kommer jag att vara kvar på Hamburger Börs och fortsätta festandet till kl 05.00 om man nu orkar. Ska bli jättekul, då Micke och minst 6 andra vänner kommer att vara på plats under middagen, showen och sedan också efterfesten.

Iår är nyår verkligen uppstyrt! Vad skulle kunna gå fel?! Inte mycket.Sista dagarna iår..

Så var 2010 snart slut. Härligt! 2011 kommer inte bli sämre, det känner jag på mig. Nu har jag dessutom bättre förutsättningar för allt med det bästa läget i Sumpan, hahaha!!

Här nedan har jag kortfattat radat upp det lilla som jag var med om detta år,Under 2010 lärde jag mig flyga helikopter, 1 timme det räckte för mig. Nu kan jag råna vad jag vill!
Jag flög ihop en hel drös med flygtimmar i flygplan, vilket nyligen ledde till att jag fick mcc inskrivet i mitt flygcertifikat och sparade typ 35 000 kr på det! Man kan säga att jag vunnit på triss.Jag var med i en artikel på Realtid.se, HÄR har ni den.
Jag sprang vårruset för Roslagståg trots att jag får så sjukt ont i mitt ena knä när jag springer. Starkt gjort av mig!
Jag och Micael åkte på en sista minuten resa till Rhodos i maj!

Fantastisk strand men tyvärr var det iskallt i vattnet så det blev ett dopp för mig under hela resan.. Doppet varade i ungefär 15 sekunder, och under den tiden lyckades jag pricka in veckans ända våg och föll som en fura ner i en bergskant och skrapade sönder mig..


Micael jag och Alexander på BlåbärsbarenHemma i Sverige igen så spenderades många dagar och några nätter hos Olsson i hans mysiga stuga ute vid Årsta Havsbad. Här på midsommarafton!
Jag började sola som en galning vid poolen, varje dag..
Odlade tomater =)
Poolparty/födelsedagsfest med Micael, och med våra vänner!
Rätt så många dagar i VisbyGotland
Victoria och Daniels bröllop, här med mamma och ena lillebrorsan framför slottet på den stora dagen!
Lägenhetsvisningar hela augusti. Rekordet var 11 st på tre timmar, i tre olika kommuner.. Jag får ångest när jag tänker tillbaka på den tidan haha. Men det slutade ju riktigt bra. Jag fick min drömlägenhet och allt blev bara helt perfekt, som på film!
Massor med flygningar till Åbo och Mariehamn nu under höst/vinter
Så har jag gått lite modevisning, och fotat. Nästa modevisning är nu redan imorgon. Det ska bli så sjuuukt kul! Jag är riktigt taggad.