Soluppgång

Foton från i onsdags morgon

Malmö

Snart bär det förmodligen av till Malmö :) Ett plötsligt uppdrag som måste genomföras, mycket kul! Jag kommer förhoppningsvis hem inte allt för sent, typ kl 02.00 inatt. Sen om jag har tur får jag åka hem till Micke och sova där. Det blir bra, då får jag lite tid med honom också denna stressiga vecka.

Jag sitter på Bromma nu, väntar på min kapten för vi ska ner till Sundbyberg och käka en middag tillsammans snart. Sedan blir det till att göra iordning allt inför kvällens flygningar.

Samtidigt håller jag på med mina budgivningar på lägenheter. Jag har två st som jag kämpar för. Tyvärr har ingen utav dom balkong, men jag får överleva ändå om det nu skulle bli nån utav dom. 

Hörs senare!

datorn har gått sönder..

Hej!! Det var ett tag sedan kan man säga! Jag hade tänkt uppdatera här om dagen, men när jag kom hem hade datornskärmen gått sönder. Allt är helt svart. Så jag kan inte lägga upp alla mina fina foton jag tagit från fester, flygningar och vardagssaker nu :( Jag måste lösa detta på något sätt..

För övrigt så håller jag fortfarande på att leta lägenhet och så ska göra PC för ME/IR CPL (flygprov för att förnya flygcertifikatet som man måste göra 1 gång/år).

Annars så tycker jag att hösten är här, inte hela världen. Det är ganska mysigt med höst. Jag har lärt mig göra espresso och kaffelatte hemma på vår kaffebryggare. Mitt kaffeuppehåll har med andra ord upphört!

Jag måste berätta att i söndags så slog jag personrekord i antal lägenhetsvisningar på en och samma dag, hela 11 st! Och det lyckades jag med därför att jag åkte runt själv, inte många som klarar mitt tempo tror jag. Dom flesta var i Solna och Sundbyberg, men även ett par låg inne i stan. Men dom lägenheterna är bara att glömma! Ska vara "perfekta förstaboenden" men dom går för närmare 2 miljoner och är inte större än 27 kvadratmeter! Nej det känns inte så perfekt för mig iaf..