MIN FÖDELSEDAG!

Då var jag en dag äldre men ganska ung ändå. 23 är rätt lagom tycker jag. Iof så känns det som jag fyllde år i söndags, och jag har nog känt mig som 23 ända sedan födelsedagen förra året.


Idag har jag suttit på kontor och det har varit för varmt där inne. Men imorn blir det en sväng till Visby, det ska bli najs :) Blir även en sväng dit på torsdag, och förmodligen kan jag vara ledig och ligga på stranden hela dan då!

Kollar lite på allsången nu, det ger sommarkänsla. Grillen är igång och snart blir det en supermiddag hemma i trädgården!Jag fick också en fin bild på en drömväska mamma skaffat sig.
och veckans kriminella..  Joseppa, även kallad bebis, bumbis, buubiii. Hon har rymt ett par gånger på senaste tiden. Inte nog med det, hon har gjort inbrott på annans egendom. Hon är så gullig :) 

Nu ska jag packa väskan till imorn!
Ciao


mitt och mosters kalas

IGÅR fick en trög start. Svettig och äcklig kom jag ju hem kl 10, hungrig och uttorkad. Tog en lång och iskall dusch, hällde i mig kaffe och försökte äta något. Sedan var det igång. Jag dammsög, skurade golv och tvättade på toa. Sen gick jag och sov igen..

Kl 14 kom folket över. det var 100 grader varmt och svetten ran.När folk hade åkt hem mot kvällen åkte jag och Micke över till Becco i Molnby och tog oss ett dopp i det blå.

Här är jag en delfin.. Micke tyckte det fanns roligare saker att göra än att bada..och Becco verkade frysaKvällen avslutade vi med te och en lugn stund ute på altanen. Fotade lite med min nya superfina kamera jag fick av Micke i födelsedagspresent.

Jag hade en toppenfödelsedag trots att jag fyller år imorgon. Tack alla för jättefina presenter och uppvaktning!
IDAG har jag jobbat, lite trött och sliten var man men det gick bra. Efter jobbet åkte jag in till stan och gick på en shoppingrunda med Blenda. Efter hemsk värme och stress så avslutade vi dagen med trisslotter och glass i skuggan på en parkbänk. 


Lördagen

Igår åkte jag från Ormsta 15.46, och var framme till Johannas kalas typ halv sex. 


Solade lite i tåghytten på väg in
 
 

Hos Johanna var allt frid och fröjd! Trevliga tjejer och stämningen på topp!PaketöppningHalva gänget, och temat var LilaStack med pendeln halv nio, jag skulle vidare till axelsberg och Carro till nacka.Blev lite vin innan på Cissis balkong. Här sitter Micke och Chippen på väg till Helenas fest i Mälarhöjden.  Har inga bilder från det men det har hur kul som helst! En mycket lyckad kväll helt enkelt!

Här på väg hem med tåget på morgonen