Flygläkare, bilen och tennis

Idag efter jobbet (ingen flygning idag så det var på kontoret) åkte jag in till Karlaplan för att träffa en flygläkare som fick undersöka mig. Inga problen, jag var frisk som en nötkärna! 


Jag på kontoret

Karlaplan

Tog mig en liten fönstershoppingrunda/promenad innan jag begav mig till Mickes hemtrakter. Min bil som var död i onsdags när jag skulle in till stan har lagats. Någon hade kopplat ur batteriet av någon underlig anledning, men nu är vi på banan igen!
Här är den fina, RYN:en :)

Förresten har jag lite fina bilder från tennisen igår på killarna.Mickes serve...Moe redoChristoffer också redo

Ikväll vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Nu väntar jag på att Micke ska komma hem från jobbet.

Riga och Stockholm Pride

Igår fick vi ett uppdrag att flyga en soffgrupp till Stockholm från Riga med kort varsel. Riktigt kul med oplanerade flygningar till utlandet. Tyvärr han vi inte stanna särskilt länge, typ 1 timme.När vi kom tillbaka var vi sena och jag skulle på middag med vännerna. När jag satte mig i bilen så startade den inte. Helt död var den, har aldrig varit med om det förut. Min fina fina bil. 

Calle var snäll och körde in mig till stan och jag var nästan tidig till stället. En indisk restaurang i närheten av sveavägen. Maten var jättegod! Elettra och Rebecca


Linnea och jagVackra tjejor, Elettra och Rebecca!

Sedan åkte vi vidare till Ett Ställe på söder. Vi var först på stället och tillbringade hela kvälle där till stängning. En mycket lyckad utekväll. Micke och Moe kom förbi vid midnatt också. Micke och Moe


Micke och KillarMoe och TjejerJag, Rebecca och Elettra på dansgolvet. SvettigtMickis!

Sådär, nu ska jag ut och försöka mig på lite tennis.

trött

sovmorgonen var väl behövd denna morgon. Vi flög fån Bromma till Mariehamn, sedan Arlanda och tillbaka till Bromma. Landade vid 18-tiden och åkte hem till mig första gången på länge. Ska bli skönt att få sova i min egen säng inatt.  

Imorgon ska jag ut på middag med Elettra, hennes kusin och Rebecca. Utgång sedan kanske.. Det är ju Stockholm Pride denna vecka!