Årskrönika 2009

Ja denna krönika får handla om mig och mitt år. Ett år som färdigutbildad trafikflygare bland annat!

Jag har flygit mycket, och mest har det blivit till Visby. Jag har lämnat loggboken på jobbet, jag som hade tänkt räkna ut hur många svängar det blivit under 2009 till just Visby.


Tofta                                                                    Ringmuren

Gotland är helt underbart! Så mycket som jag har fått se Gotland nu när jag jobbar som pilot är helt fantastiskt! Kanske ett framtida sommarställe där, vem vet.


I juni började jag blogga! Med andra ord, jag började alltså fota mig själv i speglar.Jag har modellatHär åt Viola Lahger

Jag har varit med vid fotografering av taxiflyget


Mamma                                                                Motor


I december fick min egen intervju på realtid.se, den hittar ni här


Jag har åkt på road trip till Båstad med Blenda.


Jag
 
Blenda på Hamnkrogen                                           Jag


Exotiska Båstad, kanske blir det här jag skaffar mitt framtida sommarställe. Gotland eller Skåne, det är frågan det..


Semester utomlands blev det två st detta år. Första bar av till Kreta med Micke. Där togs detta kritikerrosade foto på mig i bikini vid poolen, med drinkar och sololja. Micke var fotografen så klart. Kreta var inte nog för oss, så i september tog jag och Micke en sista minuten till Cypern och Ayia Napa. Det var ju trots allt där vi första gången träffades för tre år sedan.


Jag på Grabbarna grus


Jag har hoppat in extra lite då och då under 2009 på världens roligaste arbetsplats, Roslagsbanan :) Där har jag jobbat heltid innan jag började mina pilotstudier, men jag har riktigt svårt att släppa konduktörsyrket helt. 


Access-läsaren


Jag på tåget under en fortbildningsdag, farmor är fotografen. Hon är faktiskt också konduktör på roslagsbanan.


Jag gick för första gången på Roslagsbanans personalfest denna höst. Förstår inte vad jag har gjort vid alla tidigare fester? Det var jättekul!


Jag med kollegor


Jag har varit med vänner, festat och varit ledig emellanåt. Här på Cissis födelsedagsfest ute i Stockholms skärgård.
 Jag har testat köra cross igen, efter 6 års uppehåll (inte för att jag var nån storåkare innan men iaf)
Det är sjukt kul!

Och slutligen, djur är underbara. Speciellt dessa små saker: Getter, väldigt gulliga. Kolla vad dom är små, tjocka, världens minsta ben vilket är helt otroligt med tanke på stora magarna. Små gulliga horn och lite skägg.

Under 2009 har jag kommit fram till att getter är sötaste djuren på vår planet. Jag ska ha en get innan jag dör!


Heidi och jag, jag matar henne med en pepparkakaGott Nytt År alla!!!

Inför årets fest

Ok, imorn är det nyårsafton! Jag har inte världens förväntningar (då blir man bara besviken) men jag har en stark känsla av att det här kommer bli bra, riktig bra!

Jag tog bilen från Micke vid lunch när han skulle till jobbet. Och eftersom jag är ledig idag så passade jag på att åka förbi Täby och Arninge på väg hem för att fixa lite saker. Jag gick på systemet, köpte lösögonfransar och servettringar för framtida bruk, och handlade min del av kakan, nämligen ostar och tillbehör. Nu saknas bara brödet, men det tar jag imorn så det är dagsfärskt.Sedan till det stora problemet. Resten av dagen ska jag nog ägna mig åt att välja klänning.

VILA vs. H&M. Ett MYCKET svårt val tycker jag.

Middag med bästa Carro

Carro min fina vän är alltid så himla snäll mot mig! Idag efter jobbet åkte jag hem till henne vid södra station. Hon bjöd på supergod middag, kaffe, mycket trevligt sällskap och en klänning. Kan man vara snällare än så?! Nej!! :)Åkte sen hem till Micke. Jag är ledig i en vecka nu och känner jag mig själv rätt som jag då gör så kommer jag ganska snart bli rastlös. Tur att det är nyår snart.